Hoppa till sidans innehåll

Hoppning


Hoppkommittén anordnade under 2017 två helgtävlingar, båda helgerna hade en dag ponny och en dag häst. Hur tävlingarna är organiserade har utvecklats under de senaste året och under 2017 låg stort fokus på säkerhet och krisberedning.  Tyvärr är det stor konkurrens mellan arrangörerna i hoppning så vi har fått färre startande vilket göra att vinsten inte blir så stor, alla tävlingar har dock gått plus ekonomiskt.

Till 2018 planeras ett meeting, mest troligt på gräs där planen är att satsa stort på en helg istället för på två så kanske vi kan få fler starter.

Det finns en efterfrågan på gemensamma träningar på klubben igen så John Hickey kommer i november för en provträning om han känns intressant som tränare så kommer han att bokas in regelbundet under 2018. Anläggningsavgift när de tar hit en externtränare är 20 kr/ ekipage för medlemmar.

Hoppningen har två dagar med fri hoppning, tisdag kvällar och söndag fm (när det inte är någon annan aktivitet).

Till tävlingar söks sponsorer för att dela ut täcken och andra hederspriser. SORFs har lag i flera divisioner inom hoppning och till detta kan de söka sponsorer för att ta fram lag kläder, detta önskemål presenteras till verksamhetschefen med förslag på vilka sponsorer som man planerar att tillfråga samt vilka kläder som är tilltänkta.

 

Kommitténs mål för 2018:

  • Gemensamma regelbundna träningar
  • Gemensamma teoretiska fortbildningar
  • Lag i divisioner på häst och ponny
  • Framgångsrik tävling
Uppdaterad: 18 APR 2018 15:26 Skribent: Ida Nummelin Dalberg
Epost: Adressen Gömd

 

Ta täten med oss!
Som sponsor gör du skillnad.
Läs mer om vad det innebär att vara sponsor här.

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info