Hoppa till sidans innehåll

Några rader från styrelsen

25 SEP 2019 11:00
  • Uppdaterad: 25 SEP 2019 11:00

Hej!

Jag heter  Marie Johansson och är ny ordförande för Salaortens Ryttarförening. Jag är gift och två tonårsdöttrar som är engagerade i SORF, hästsporten och då främst voltige. Ni träffar mig i princip dagligen här på anläggningen då jag har hästen Dario i Utvecklingsstallet. 

Det händer otroligt mycket på SORF och det är mer eller mindre full fart alla dagar i veckan. Vi har fler ridande elever än någonsin och intresse för privatlektioner och helgaktiviteter ökar. Anläggningen bubblar av liv och rörelse vilket är fantastiskt kul! Emma med personal gör ett fantastiskt jobb och just nu är vi även i slutspurten ett renovationsarbete som kommer att ge ett rejält ansiktslyft.

Vad händer ur styrelsens perspektiv under hösten.

  • Vi startar nu upp arbete med verksamhetsplan för 2020 – ett arbete vi gör tillsammans med verksamheten och våra kommittéer.
  • Vi gör ett omtag i styrelsen och tillsammans med SISU kommer vi bland annat att genomföra en workshop i styrelsearbete.
  • ”Vi tar täten” är något SORF arbetat med under flera år. I slutet av oktober kommer styrelsen tillsammans med 25-talet medlemmar från olika delar inom SORF och SORFs kommittéer att träffas i ett innovationsarbete kring detta.
  • Vi kommer ha en Kickoff kring det nya kommittéarbetet som styrelsen valt att gå vidare med.
  • I början på december kan vi se fram emot en invigning av våra nya och uppfräschade lokaler.

Jag vill även passa på att slå ett extra slag för våra helgaktiviteter inom alla våra grenar och US som ordnar vår traditionella luciashow den 14/12. 

Med det sagt hoppas jag vi ses på SORF! Möt hösten tillsammans med mig, styrelsen, personalen och våra fina hästar.

Marie Johansson
Ordförande Salaortens Ryttarförening
This is a mailto link

Skribent: Ida Holmér
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info