Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Välkommen som medlem i Salaortens Ryttarförening

Vår förening har många olika aktiviteter och verksamheten består förutom av ridskola även av fler komittéer. För att vara med på aktiviteter, hyra plats i medlemstallet och/eller inneha anläggningshyra krävs att du är medlem i SORF.

Hemsidan och anslagstavlorna på Ryttargården berättar om vad som händer. Stor möjlighet att påverka utbudet av aktiviteter finns om du engagerar dig personligen i någon av komittéerna. Som medlem bidrar du även till ungdomars möjlighet till en fritid med hästar och ridsport.

För att bli medlem betalar du medlemsavgiften till bankgiro 447-2536 och uppger namn, personnummer och andra kontaktuppgifter.

Om det blir för mycket text vid till exempel inbetalning över internet så maila till This is a mailto link, med ditt namn, födelseår, adress, telefonnummer, mobil och e-postadress.

Den stora informationskanalen för medlemmar är vår hemsida och facebooksida.

Som medlem i Salaortens Ryttarförening får du 8 nummer av tidningen Häst&Ryttare i din brevlåda under året. Tidningen ges ut av Svenska Ridsportsförbundet. Om du inte får den, kontakta kontoret så ditt namn kommer med i medlemsregistret som skickas till utgivaren.

Medlemsavgift år 2019

Senior ( 18 år eller äldre) 385 kr

Junior ( 18 år eller yngre) 210 kr

Välkommen som medlem i SORF!

Uppdaterad: 13 APR 2018 11:36 Skribent: Ida Holmér
Epost: This is a mailto link

 

Ta täten med oss!
Som sponsor gör du skillnad.
Läs mer om vad det innebär att vara sponsor här.

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info