Hoppa till sidans innehåll

Kommitteer


Kommittéer i SORF har ingen egen ekonomi. En behovsanalys och investeringsplan till kommande år görs i september och skickas in till verksamhetschefen men tankar på vad kommittén vill jobba med framöver, detta tas med i föreningens budget och verksamhetsplan till kommande år.

Sisu rapportering sker in till This is a mailto link, som rapporterar in detta, även här går allt in till SORF som förening, ingen kommitté separeras från detta. 

Önskar någon kommitté sponsring, så ska detta läggas fram som förslag till verksamhetschefen där de tilltänkta sponsorerna och vad det ska gå till står med.

Ridskolan är den del av SORF som drar in största delen pengar, därför har vi oftast aktiviteter även på helgerna för att verksamheten och anläggningen ska bära sig. Detta innebär att helger måste bokas i god tid samt att de tider som oftast är lediga är lördag em/ kväll.

Anläggningshyra utöver gemensamma träningar betalas enligt uppgifter på hemsidan.

Fördelarna med att vara en del av SORF är gemenskapen, att inte behöva sköta den ekonomiska biten, få hjälp vid tävlingar och kunna delta vid träningar och föreläsningar som arrangeras på klubben samt att kunna använda anläggningen.

SORF ser positivt på vår unika sammansättning med så många kommittéer, men det är viktigt att förstå att vi är en stor förening som måste jobba tillsammans mot gemensamma mål - tillsamman är vi starka. SORF försöker alltid ha en positiv attityd och vara lösningsorienterade, engagemang och glädje är något som vi uppmuntrar. För att en stor förening ska fungera bra gäller det att ha tydliga mål och planer som alla gemensamt jobbar mot.

 

Uppdaterad: 18 APR 2018 11:04

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info