Hoppa till sidans innehåll

SORF kuskar på turné!

09 AUG 2010 14:40
SORF kuskarna har varit i farten den här helgen! Det har varit tävling i Vaggeryd och Norge samt uppvisning av traditionell körning i Sparreholm. På alla dessa ställen fanns SORF representerade med sina körekipage.
  • Uppdaterad: 16 JUL 2014 13:10

Rapport från Norge:

Kör-Tävling i Norge 6-8 aug

 
Deltagare från Sverige Maria Henriksson/Solbakkens Legenderry-SORF och Caroline Olsson/Gläntans Java (Mini) (vet ej klubb)
 
Caroline gjorde strålande resultat med shettisen (Mini) .
I Norge är det inte tillåtet att starta med shettisar så Caroline fick starta bland de stora ponnyerna och även köra på deras tempo i maraton vilket är ganska fort för en ponny med korta ben. Men det var inget som stoppade dom:)
Caroline blev 4a i Dressyren, 3a i maraton och tre totalt
 
Maria blev 3a i dressyren och 5a i precisionen, Körde inte maraton med Lenny denna gång då det var lite för svårt med tanke på att han är så orutinerad.
 
Rapport från Vaggeryd:

SMS hälsning från Team Larsson

 
Anneli Petterson med Lothar och Team Anders Larsson med Melmac var på plats. En intensiv tävlingshelg för SORFarna med växlande väder och godkända starter. Team Larsson tog en andra plats i maraton för övrigt inga placeringar.
 
Rapport från Sparreholm:

Traditionell Körning i Sparreholm! 

 
Tradtionell körning är en form av uppvisning med äldre tiders vagnar och nutidens kuskar! Med på uppvisningen denna fina dag var fler ekipage från våra trakter, totalt visades 14 ekipage. Arrangör är Vagnshistoriska Sällskapet (VHS) där medlemmarna är några av eldsjälarna inom denna uppvisningsform. SORFkusken Gerhard Winroth är ordförande i VHS och välkände kuskprofilen Anders Eriksson är bosatt i Sparreholm och båda är drivande och initiativtagare till evenemanget. 
  
Skribent: Britta Wendelius

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info