Hoppa till sidans innehåll

Nytt ridhusschema

20 FEB 2019 16:23
Nu finns ett nytt ridhusschema och nya regler vid ridhusanvändning.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2019 16:23

Nu finns ett nytt ridhusschema. Schemat bygger mer på fasta tider för privatryttare och verksamheten. Detta för att undvika att man åker till anläggningen och det är upptaget, men också för att göra det mer lättarbetat och flexibelt för personalen.

Kalendern på hemsidan används för att visa på aktiviteter (t ex hoppträningar, föreläsningar etc) på anläggningen samt för att visa lediga tider i ridhuset på lördag eftermiddag och söndag förmiddag, utöver avsatta tider för privatryttare (grönt och gult i schemat). Under verksamhetens tid finns möjlighet att komma in, men manegevård, privatlektioner samt tillridning kan förekomma och verksamheten har företräde. Fråga ridlärare på plats om du vill komma in. Är det tomt är det bara att gå in.

De gröna och gula fälten visar på tid som är garanterad för privatryttare. Under de gröna fälten måste det stämmas av med övriga som är på banan om man vill ha markarbete, ställa fram hinder, longera eller tömköra. Mellan klockan 18-20 varannan måndag har westernekipage företräde.

Schemat testas fram till maj och diskuteras igen vid ett avstämningsmöte.

Följ länken för att komma till ridhusschema. 

Skribent: Ida Holmér
E-post: This is a mailto link

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info