Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Carin!

24 SEP 2018 11:47
Den 25/9 börjar Carin Brosäter som ridlärare hos oss.
  • Skapad: 24 SEP 2018 11:47

Hej!

Carin Brosäter heter jag som snart blir en del av teamet på SORF! Superroligt tycker jag, och vill här passa på att presentera mig lite närmare!

 Född och uppvuxen i Luleå i Norrbotten för snart 29 år sedan blev jag som ung tjej rejält ”hästbiten”. När jag var runt sju- åtta år frågade mamma mig och min lillasyster om vi ville börja rida, istället för jazzdansen som vi ägnade oss åt två gånger i veckan. Min syster höll ut i ungefär ett år innan hon slutade rida och började med kampsport, men jag, jag hade hittat hem. Kärleken till hästen och ridsporten tog mig från ridgymnasium i Kalix till Hippologutbildningen i Flyinge och Strömsholm och sedan vidare ut i världen. Jag har arbetat med hästar i både Sverige, Danmark, USA och senast i Tyskland.

Nu, drygt tjugo år senare har många hästar fått en speciell plats i hjärtat, men jag hade inte varit där jag är idag utan människorna som faktiskt lärt mig allt jag kan. Den kunskap som jag besitter idag om hästen och vårt samspel men denna fantastiska varelse vill jag mer än gärna dela med mig av!

Min stora passion är dressyren, själv har jag tävlat upp till Medelsvår B nivå. Hästen på bilden, den isabellfärgade valacken Wille har jag haft i drygt ett år. Han är åtta år, ägs av Lena Sandell i Västerås och vi har hittills tävlat upp till Medelsvår C.

Det känns jättekul och spännande att få träffa er alla, vi ses i stallet!

Skribent: Emma Öqvist
E-post: Adressen Gömd

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info