Hoppa till sidans innehåll

Startlista MiniBanträning

21 JAN 2021 14:17
  • Skapad: 21 JAN 2021 14:17

Startlista Mini-Banträning 23/1
 
VIKTIGT ATT LÄSA IGENOM ALL TEXT DÅ DET ÄR INFORMATION GÄLLANDE RESTRIKTIONERNA!
 
Samling för samtliga 08:30 i ridhuset för upprop, betalning och bangång! Se till att hålla avstånd och sprid ut er i ridhuset!
Första grupp startar kl. 09.30!
 
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vid minsta förkylningssymtom måste man stanna hemma och avboka sin ritt. Detta gäller även om någon i familjen är sjuk. Avbokning sker via mail till This is a mailto link
 
All betalningen sker på plats till Matilda Högberg som håller till uppe i domartornet. Ej förskottsbetalning. ALLA måste betala INNAN sin start, kontant (jämna pengar) eller via swish.
 
Bangång kommer att ske strax efter samlingen ca klockan 08:45 gruppvis i de grupper man kommer att rida, se schemat och startlistan. Viktigt att man är redo vid utsatt tid så man ej kommer försent!
Mera information ges vid samlingen klockan 08:30.
 
Denna gång kommer det inte delas ut några rosetter, just för att det är en banträning där man tränar på att hoppa bana och inte då tävlar.
 
PUBLIK EJ TILLÅTEN!
Tänk på att hålla avstånd till varandra under hela dagen och man får endast ha en medhjälpare med sig (inga extra kompisar eller syskon får följa med utöver medhjälparen). Endast 1st medhjälpare i stallet, tänk på att hålla avstånd nere i stallet!
 
För att hålla nere antal personer i stallet får endast 1 grupp vara nere i stallet i taget. Exempel – när gr nr 1 går upp i ridhuset för banträning kan grupp nr 2 gå ner i stallet och göra iordning sina hästar. Detta gäller även de medhjälpare som följer.
 
Denna gång kommer vi inte att anordna någon ponnyridning, för att minska smittspridningen och för mycket folk på samma plats!
Caféterian kommer vara stängd och inte ha öppet för fikaförsäljning, just för att minska smittspridningen.
 
Denna startlista är endast preliminär!
Hästfördelningen kan komma ändras vid avanmälning för att hästarna ska gå så jämt antal rundor! Detta meddelas då på morgonen vid uppropet. Var då noga med att kolla startlistan en extra gång på morgonen!
 
Bangång
Grupp 1: 8.45-9.00
Grupp 2: 9.00-9.15
 
Grupp 1 Röd
Tid: 9.30
20cm
1. Lisette Pettersson – Musse
2. Tyra Volmersten – Ville
3. Milou Hallgren – Akter
30cm
4. Novalie Luthman – Tommara
5. Linnéa Gustafsson – Abbie
 
Grupp 2 Blå
Tid: ca 10.15
30cm
1. Elsa Eklund - Ligeri
2. Alice Elfwing – Gulliver
3. Alice Lind - Boyen
50cm
3. Meja Andersson – April
4. Amanda Lundén Pliscovas - Nille
 
Tiderna är cirkatider och kan variera med 5-10min, alla ryttare och hästar ska vara redo i ridhusgången (upp till ridhuset) vid utsatt grupptid. Hästarna kommer att vara intagna innan samlingen som är klockan 08:30. Sista ryttaren ansvarar att sin häst kommer ut i hagen (kom ihåg att kolla om den ska ha täcke), samt putsar av hästens utrustning för att minska smittspriding. Under dagen hjälps vi åt att mocka i stallet samt fyller på vatten så sin häst kan dricka under dagen.
Efter sin ritt tar man hand om hästen/lämnar över till nästa ryttare. Efter det kan man då välja åka hem för dagen. Detta för att hålla nere antal personer på samma plats!
 
 
Syns du inte på startlistan? Vänligen mejla till This is a mailto link
Skribent: Emmy Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info