Hoppa till sidans innehåll

Personal


Verksamhetschef
Marianne 'Maja' Thyberg
Tel: 072 - 277 72 12
E-post: This is a mailto link

Ridlärare
Anna Bäckman - Hoppspecialerna på tisdagar

Sarah de Wilde -Ungdom- och vuxenlektioner

Victoria Bäckebo - Nybörjar- och Hästislektioner

Marianne Maja Thyberg - Barn och ungdomar samt Dressyrspecial

Stall

Jonna Nilsson Sundgren 


Information om personalen

Marianne 'Maja' Thyberg

Marianne, till vardags kallad Maja, är verksamhetchef här på SORF sedan januari -22. Maja är diplomerad svensk ridlärare level 2 och har nästan alltid hunden Sigge i släptåg. Maja har tävlat upp till MsvB:2 och 110 hoppning. Maja är vår sitsnörd!

Sarah de Wilde

Sarah är återvändaren i personalstyrkan! Hon är uppväxt på SORF och har både haft häst här, jobbat som ridlärare och varit elev. Sarah är dressyrnörden och utbildad C-tränare där hon kontinuerligt fortbildar sig. Sarah driver inackorderingsstall hemma där pappa George de Wilde driver veterinärklinik. Sarah började jobba på SORF igen aug -21.

Victoria Bäckebo

Victoria är född 1998 och uppväxt på SORF. Hon har egna hästen Bella på anläggningen som hon och systern Emelie tog över när Bella gick i pension från ridskolan. Victoria älskar allt som har med hästar att göra och planerar för debut på dressyrbanan. Victoria har jobbat på SORF sedan juni -21.

Jonna Nilsson Sundgren

Jonna är stalldrängen på SORF. Hon ansvarar för traktor, foder, sjukvård etc. Jonna har egna hästarna Winnie och shetlandsponnyn Holly samt hunden Luna. Tillsammans håller de på med trickträning och natural horsemanship utöver ridningen. Jonna har jobbat på SORF sedan dec -21.

Uppdaterad: 21 MAR 2018 16:00

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info