Hoppa till sidans innehåll

Presentation av oss i UV stalletErika Nilsson står i UV stallet tillsammans med sin häst Camaro Princess som kallas för Stina. De tävlar hoppning och har debuterat 130 cm under 2020.

Erika är anställd som ridlärare och aktiv i hoppkommittén där hon är grenledare.

Det bästa med att stå i UV stallet är att det är härlig stämning i stallet varje dag när man kommer. Men även att det är lösdrift som inhysningssystem då Stina är en häst som tydligt visat att hon vill ha lösdrift. Att ha stallet på samma plats som arbetet ser Erika som ytterligare en fördel för hennes del.

Det som gör Stina riktigt glad är när hon får sträcka ut sin galopp på gräsbanan, men också att åka på hoppträningar där hon får utvecklas. Det bästa i stallet är mysstunden med Erika där hon blir kliad i pannan.

Ett roligt minne som Erika har är när ungdomstjejerna hänger i stallgången och gör iordning för gemensam uteritt med hästsnack & livets frågor blandat med härliga skratt tillsammans. Det kan man göra om många gånger! 

3 ord som Erika beskriver UV stallet med just nu är; Skratt, Sedd, Hästen i centrum


Carin Brosäter står i UV stallet tillsammans med sin häst Wille som ägs av Lena Sandell Hansen. Han är en 10-årig SWB valack e. Warsteiner – Bernstein. Jag har haft förtroendet att förvalta Wille i 3 år nu, vi tränar och tävlar i dressyr och tävlar just nu på MvsB nivå.  

Carin är anställd som ridlärare här på SORF.

Det bästa med att stå i UV stallet är möjligheten för Wille att leva ett så naturligt hästliv som möjligt, där han får mycket utevistelse i flock.  

Wille är en social häst med mycket nerv, därför trivs han väldigt bra i ett lösdriftssystem där han får rörelse och stimulans dygnet runt. Detta gör Wille glad!

Carin kan inte komma på något specifikt minne, men tycker att vi är ett härligt gäng i stallet och har ofta väldigt roligt tillsammans! 

 3 ord som Carin beskriver UV stallet med just nu är; Vi är olika, men vi hjälps åt och vi har kul! 


Marie Johansson står i UV stallet tillsammans med sin häst Dario M som kallas för Darre-Barre eller Lill-barret. De tävlar voltige SM/Internationellt. Tränar även hoppning och dressyr.

Marie är aktiv inom voltigen och är även Ordförande på SORF och hjälper till i andra grenar i mån av tid.

Det bästa med utvecklingsstallet är lösdriften och hur vi löst hanteringen av hästarna. Bra för hästen och bra för hästägarna.  Gemenskapen och att vi har bra möjligheter till duschar och omklädningsrum är en annan stor fördel.

Det bästa som Dario vet är mat. Marie säger att han ger alltid uttrycket som att han har blivit utan mat - även om han är den häst som alltid får mest.  

Marie har ett roligt minne från UV stallet tillsammans med Dario då hon trillade av honom i skogen (eller typ flög av). Hon kom inte upp igen så hon fick gå hem till stallet och var arg som ett bi. Hjälmen var på sniskan, sadeln var också på sniskan och hon hade med sig stora lerfläckar i baken. Dario pigg som en mört även hela vägen hem. Vi skrattade gott och länge åt den flygturen. 

3 ord som Marie beskriver UV stallet med just nu är; Tillsammans, Lösningsfokusering och Ha kul.


Marie Johansson står i UV stallet tillsammans med sin häst Gladiator VDH som kallas Gadden. De tävlar Voltige mål SM nivå men på sikt Internationellt. Tränar och tävlar även hoppning och dressyr.

Marie är aktiv inom voltigen och är även Ordförande på SORF och hjälper till i andra grenar i mån av tid.

Det bästa med att stå i UV stallet är närheten till alla tränare/ridlärare och elever. Vi är ett glatt gäng och lättsamma att umgås med. Voltigen är ju en stor del av SORFs verksamhet och det är alltid lika kul att longera på deras träningspass.

Gadden är en häst som alltid är glad och lekfull. Vi brukar kalla honom Glader av den anledningen. Han blir däremot extra glad av hästkompisar och lek med dem. Han till och med "rymmer" till SORF´s ponnyer om han har möjlighet bara för att få lite extra lek och bus när chansen finns.

Marie har många roliga minnen och ett minne är då vi fixade fikahörnan i stallet. Fika är en härlig gemenskap som underskattas. 

4 ord som Marie beskriver UV stallet med just nu är; Kreativitet och Nya idéer, Gemenskap och Glädje.


Monica Dalin står i UV stallet tillsammans med sin häst Anne och de tränar lite dressyr tillsammans.

Monica är delaktigt vid en del aktiviteter i verksamheten.

Det bästa med att stå i UV stallet är att det är bra gemenskap & glädje i stallet och att det sker utveckling samt tillgången till ridlärare som har kunskap. Det ger också trygghet att man aldrig är själv på anläggningen och att det finns möjlighet till medryttare. Hon valde också UV stallet då hon jobbar heltid och vill ha nära till stallet från jobbet.

Det som gör Anne glad är när hon får morötter & äpplen. Hon gillar även att bli riden med varierade uppgifter. 

Monica har många minnen eftersom vi har roligt varje dag i stallet.

3 ord som Monica beskriver UV stallet med just nu är; Gemenskap, Trygghet & Utveckling 


Tove Eriksson står i UV stallet tillsammans med sin medryttarhäst Anne. De tränar och tävlar hoppning och dressyr.

Tove är aktiv på SORF genom sina träningsgrupper i verksamheten, ordförande i ungdomssektionen och hon är delaktigt vid många andra aktiviteter i verksamheten.

Det bästa med att stå i UV stallet är att det är en härlig & rolig plats att vara på och det är bra gemenskap på SORF.  

Det som gör Anne glad är när hon blir ompysslad med borstning och att bli kliad.

Ett roligt minne som Tove har är när vi har våra tävlingar på anläggningen, det blir härliga dagar tillsammans och det händer flera gånger att vi har skrattat ute på gräsmattan tills vi inte kan andas mer.  

3 ord som Tove beskriver UV stallet med just nu är; Gemenskap, Kunskap & Roligt 


JoAnna Bäck står i UV stallet tillsammans med sin häst Orlando van´t Merodehof som kallas för Lillen. De tävlar voltige som longör. Tränar just nu gärna fälttävlan, dressyr och hoppning och vill i framtiden tävla i dessa grenar. JoAnna har själv tävlat upp till SM nivå i voltige och för många år sedan tävlade hon upp till 1* i fälttävlan och 130 i hoppning.

JoAnna aktiv i voltigekommittén och är just nu sammankallande där. Hon longerar även på träning 2 ggr/vecka

Det bästa med UV stallet är att det alltid finns någon att fråga om råd då man behöver hjälp. Det finns många med olika kompetenser på ett och samma ställe. JoAnna har valt att stå i UV stallet då Lillen ingår i voltigeverksamheten på SORF

Lillen blir glad av klappar och gos, får han dessutom nån godbit så blir han väldigt glad men man kan ju inte äta godis hela tiden så det får han bara ibland.

Ett roligt minne som JoAnna här är när hon och Marie red ut och hade ”häst karaoke” i skogen för att skrämma bort vilda djur och jägare. Det blir alltid något kul när de rider ut tillsammans.

3 ord som JoAnna beskriver UV stallet med just nu är; Gemenskap, Glädje och Kunskap


Emelie och Victoria Bäckebo står i UV stallet tillsammans med sin medryttare Linnéa Thunes med hästen Bella. Bella är pensionär från ridskolan och de tränar lite dressyr men har mest kul och har mycket uteritter. 

Emelie & Victoria jobbar extra på SORF vid behov och alla 3 hjälper gärna till med lite allt möjligt på anläggningen. 

Det bästa med att stå i UV stallet är tillgången till kompetenta människor. Man kan alltid fråga varandra om det är någonting. De valde också UV stallet då de tyckte det var bra att hon fick vara kvar på samma ställe när de tog över henne från ridskolan. 

Det som gör Bella glad är mat och godis men också härliga uteritter.

Ett roligt minne som de har är när Bella blev rädd i skogen och ryckte till och stänkte ner Emelie med lera.

3 ord som Emelie, Victoria & Linnéa beskriver UV stallet med just nu är; Trygghet, Utveckling & Hästigt. 


Katrin & hennes dotter Liv Dahlgren står i UV stallet tillsammans med sin ponny Belissima som kallas Bellis. Liv är aktiv i ridskolan där hon rider lektioner samt hoppspecial och är aktiv i voltige. 

Det bästa med att stå i UV stallet för Liv & Katrin är kompetensbredden bland personalen och gemenskapen i stallet. De valde också UV stallet som ett självklart val eftersom Liv kan enkelt använda Belissima på alla lektioner och kurser som SORF anordnar vilket underlättar enormt för oss. Även tillgången till ridkamrater är en viktig faktor för oss. Ytterligare en fördel som de uppskattar enormt är den individuella utvecklingsplanen som görs tillsammans med personalen.

Något som gör Bellis glad är gos och godis.

3 ord som Katrin & Liv beskriver UV stallet med just nu är; Glädje, Kompetens & Gemenskap

 

Följ oss gärna på Facebook

 

Postadress:
Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
73391 Sala

Kontakt:
Tel: 022410564
Fax: 022417450
E-post: This is a mailto link

Se all info