Gå till innehåll
Salaortens Ryttarförening
Salaortens Ryttarförening

Valberedningen har nu startat sitt arbete

Är du intresserad av att vara en del av styrelsen eller har du förslag på någon som skulle passa? Det kan vara någon som är aktiv i föreningen, en förälder eller någon som känner engagemang på annat sätt.

Valberedningen har nu startat sitt arbete.

Är du intresserad av att vara en del av styrelsen eller har du förslag på någon som skulle passa? Det kan vara någon som är aktiv i föreningen, en förälder eller någon som känner engagemang på annat sätt.

Kontakta oss i valberedningen.
Cecilia Jareholm (sammankallande)
cecilia.jareholm@gmail.com

Marie Johansson
ia1967@live.se

Sara Elovsson Halt
saraelovssonhalt@gmail.com

Är du intresserad av att vara en del av styrelsen eller har du förslag på någon som skulle passa? Det kan vara någon som är aktiv i föreningen, en förälder eller någon som känner engagemang på annat sätt.

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2023-01-03

Författare: Ida ida_96@live.se

Sponsorer

Postadress

Salaortens RF - Ridsport
Vallby Ryttargård 100
733 91 Sala

Kontakta oss

Telefon: 0224-10564
E-post: kansli@sorf.nu